Kristina Mygind | 2 dags-kursus, Det styrkede dagtilbud
23217
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23217,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

2 dags-kursus, Det styrkede Dagtilbud


På dette to-dags kursus får du visuelle og effektive redskaber, som skaber ejerskab og muligheder for at styrke læringsmiljøet i det dagtilbud du arbejder i.

Dette kursus er til dig, der er ansvarlig for at implementere den nye styrkede læreplan og ønsker visuelle, effektive og samskabende redskaber, som understøtter jeres arbejde med børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse, hvor læring er til stede hele dagen, hvor læreplansteamerne indgår i et naturligt flow og evalueringen er meningsfuld og udviklende.

Kristina Mygind arbejder som grafisk facilitator og konsulent i dagtilbud og har mange års erfaring med at holde rum for medarbejdere og ledere i dagtilbud. Kristina er børnenes ambassadør og arbejder for, at der er høj kvalitet i dagtilbud, så børnene hver dag møder voksne, som er nærværende, ved hvad de gør og hvorfor. Hun har udarbejdet materialer og templates, som er gennemtestet og opdateret på den nyeste viden inden for dagtilbud. Du får det bedste af det bedste.

 

Kristina formår, via høj faglighed og en tillidsvækkende personlighed, at skabe et grundlag for udvikling . Den grafiske facilitering er et varemærke for Kristina, og er kraftigt befordrende for forståelsen og følgeskabet i procesforløbet for såvel medarbejdere og ledere.

Jeg giver således Kristina mine bedste anbefalinger.

Kjeld Kristensen, Områdeleder Viborg Kommune

Kristina underviser på en visuel og involverende måde, så alt hvad du lærer, vil du kunne bruge hjemme i dit eget dagtilbud.
Dag 1, d. 22 september 2020:
• Vi tager fat på det grundlæggende inden for grafisk facilitering, så du står stærkere i din formidling, når du skal afholde personalemøder og workshops.
∙ Vi fordyber os i effektive redskaber, som skaber ejerskab for implementering af den styrkede læreplan.
∙ Du går mulighed for at arbejde med det, som du står lige foran, måske er det strukturen og rutinerne du ønsker at fordybe dig i, det kan være børneperspektivet, det fysiske børnemiljø eller måske natur og udeliv.
∙ Du får sparring og feedback begge dage, på dit eget indviduelle arbejde, samtidig med, at du kan høste ideer og erfaringer fra de andre på holdet.
Dag 2, d. 23 september 2020:
∙ Hvis du skal lykkes med det du gerne vil, og formidle så andre lytter, skal du turde gå med det som også er tilstede i rummet.
Derfor skal vi dykke ned i viden om arkitekturen for processer.
∙ Vi kobler denne viden sammen med din rolle som facilitator og viden om det vigtigste; relationen til hinanden, empati og vores evne til skabe et arbejdsmiljø, som er fuld af tillid og nysgerrighed.

 

Læs mere her, om Kristinas arbejde med Den Styrkede Læreplan

Så glæd dig, det bliver kraftfuldt og du kan efter to dage sammen med Kristina, godt forberede dig på at sprede din vinger og flyve endnu højere med ny viden, en stærkere formidlingsevne og muligheder for at skabe endnu højere kvalitet for børnene!
Du skal være klar til at lærer på en ny måde – forankring sker når hele kroppen er med – derfor vil dagene veksle mellem teori, individuelle refleksioner, gruppearbejde og øvelser som forankrer det du lærer.

Kursusstedet ligger i nærheden af Randers og det er med fuld forplejning hele dagen. Vi har masser af plads og tager naturligvis alle Covid19 forbehold. Detaljer og program sendes ud inden opstart.

Pris for begge dage, inkl. forplejning og materialer, samt en opfølgende samtale på Zoom, hvor du kan stille Kristina spørgsmål og få sparring og feedback:
7995 kr. ex moms. Faktureres inden opstart.

Skriv eller ring gerne til Kristina, hvis du har spørgsmål eller andet.

www.kristinamygind.dk
Tlf. 20953695

👁👁 Se her, hvad andre kursusdeltagere siger:

“…Dit engagement er en stor styrke ved dig, og du har vist interesse, drive og empati ud over hvad jeg kunne forvente.
Du har en meget personlig tilgang til forløbet. De værktøjer du anvender, er du fantastisk til at tilpasse og visualisere, så de passer til de mennesker vi står overfor…”
Med venlig hilsen Ann Dupont, leder i Solstrålen

“…Vil bare fortælle dig, at din feedback model er fantastisk. Vi har nu brugt den mange gange i begge børnehavehuse med meget stor succes. Tilpasset os og hver gang vi har møde tager vi den frem evaluerer og føjet nyt til. Vi har præsenteret den til vores lederteam og de var vældig interesserede og den gav anledning til en rigtig god snak. Du er på det varmeste anbefalet herfra! God weekend👍😘…”
V.H Bodil Lund, leder i Dalens Daginstitutioner

“…Dit visuelle udtryk og kreative øvelser – små som store – undervejs i processen har været med til at engagere og forpligte alle i personalegruppen.
Dit teoretiske fundament er opdateret og i tråd med tiden, og igennem din kreative tilgang sørger du for at tilpasse teorien.
Derudover har ledelsen haft stor gavn af sparring med dig bl.a. omkring procesledelse. De nye tillærte teknikker og værktøjer skal bl.a. bruges på kommende møder.
Vi er sikre på, at de igangsatte processer fortsætter og nye processer kommer til…”
Med venlig hilsen
Susanne Lund og Line Hvidberg-Hansen fra Skjold og Rårup dagtilbud.

 

mygind-forside-billede1

Udtalelser

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram