Kristina Mygind | Hedensted Kommune
22644
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22644,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Til Kristina Mygind

Vi vil gerne sige 1000 tak for et helt fantastisk forløb hen over efteråret. Du har været med til at sætte nye processer i gang på så mange planer i hele vores organisation – både i det enkelte hus og på tværs af husene – til stor glæde og gavn for alle vores børn og familier.

Du har undervejs haft stor føling med, hvad der er brug for, både i fællesskabet og hos den enkelte, hvor du evner at koble det faglige med det personlige.

Vi er overbeviste om, at dit visuelle udtryk og kreative øvelser – små som store – undervejs i processen har været med til at engagere og forpligte alle i personalegruppen.

Dit teoretiske fundament er opdateret og i tråd med tiden, og igennem din kreative tilgang sørger du for at tilpasse teorien, så hele personalegruppen samles og får udbytte – uanset baggrund, personlighed og uddannelse.

Derudover har ledelsen haft stor gavn af sparring med dig bl.a. omkring procesledelse. De nye tillærte teknikker og værktøjer skal bl.a. bruges på kommende møder.

Vi er sikre på, at de igangsatte processer fortsætter og nye processer kommer til. Vi glæder os til at se resultaterne af dem i det kommende år. Og vi glæder os allerede til, at du besøger os igen.

 

Med venlig hilsen

Susanne Lund og Line Hvidberg-Hansen fra Skjold og Rårup dagtilbud.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram