Kristina Mygind | Danmarks bedste dagtilbud
22731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22731,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Danmarks Bedste Dagtilbud

Jeg har mange års erfaring i at udvikle redskaber og designe processer, der skaber høj kvalitet, bedre trivsel og mere tid til børnene i danske dagtilbud.

 

Jeg sikrer et tæt og tillidsfuldt samarbejde, hvor kompetent rådgivning, helhedstænkning og gensidig tillid er nøgleord for samarbejdet.

Jeg stiller min viden og erfaring til rådighed og bestræber mig på, til enhver tid, i tæt samarbejde med ledelsen og medarbejdere, at finde frem til de bedste løsninger for jeres dagtilbud. Hovedfokus er på, at I kan omsætte det I lærer til jeres praksis.

 

Jeg har en pædagogisk baggrund, og er uddannet proceskonsulent og grafisk facilitator. Jeg arbejder ud fra en anerkendende og systemisk tilgang. Jeg sætter en ære i at være opdateret på den nyeste viden og evidens inden for dagtilbudsområdet.

 

Jeg mixer og matcher processen så den skræddersyes præcis til jeres organisation.

Altid med en anerkendende og systemisk tilgang, og altid i et tæt samarbejde med forvaltning, ledelse og medarbejder. Jeg samarbejder med de dygtigste konsulenter og specialister og har altid mulighed for, at få andre med til opgaveløsningen, hvis dette er nødvendigt.

 

8720730-kristina-finder-forsvundne-ressourcer---3

 

Kompetencer

Nogle af de muligheder jeg tilbyder

 

  • Gennem brugerstudier via observationer og interviews, vil jeg lave en kortlægning af dagtilbuddet. Jeg får indsigt i hvordan personalets og børnenes hverdag er. Formålet er, at give ledelsen og medarbejderne et bredere og mere nuanceret billede af den nuværende situation og dermed bedre forudsætninger for at finde de rigtige løsninger.

 

  • Gennem rådgivning og sparring får I bevidsthed om egne styrker og barriere. I bliver i stand til i højere grad at udvikle og bruge jeres styrker bevidst og aktivt.

 

  • Jeg designer og udfører involverende og samskabende processer/møder som bidrager til at styrke dagtilbuddets samarbejde og mål. Med involvering skabes der bedre produkter.

 

  • Jeg underviser i forskellige metoder og værktøjer der bidrager til høj faglighed, engageret samarbejde og fælles forståelse.mygind-forside-billede1

Udtalelser

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram