Kristina Mygind | Det styrkede Dagtilbud
22731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22731,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Det styrkede Dagtilbud


Kære dig, som brænder for at arbejde med børnene og familierne i vores Dagtilbud.

Du har måske fundet mig fordi:

  • Du har brug for hjælp til at igang sætte en proces, hvor alle er med fra starten. Alle kan se meningen med det, I vil implementere.
  • Du et blevet nysgerrig på noget, som er I jeres kultur,. Det kan være en gammel fortælling, der kan gøre det svært at komme i mål med det som er vigtigt og nødvendigt.
  • I står overfor en udfordring, hvor det kan være en god ide, at en kommer udefra og kigger ind, med et pædagogisk, anerkendende og skarpt blik. Et blik, der altid har Den styrket læreplan og lovgivningen med som rammen for processen.
  • Måske vil I gerne have en fælles vision, et fælles fundament, et styrket DNA? Eller jeres værdier trænger til et kærligt og visuelt tjek, med forankring.
  • Du står og har brug for leder eller medarbejdersparring til at nå nye højder i dit arbejde.

De processer jeg er en del af, kan være et møde, en workshop, en pædagogisk dag eller et længere forløb.

 

 

Næsten alt kan lade sig gøre, når den gode vilje er til stede – og det er denne vilje til forandring, Kristina er i stand til at styrke, udvikle og fastholde. Hun formår, via høj faglighed og en tillidsvækkende personlighed, at skabe et grundlag for udvikling, hvor en organisation trækker i samme retning – hvor energien bruges på det betydningsfulde – og hvor kerneopgaven altid er i centrum.

Hun mestrer ubesværet kunsten at balancere imellem medarbejder- og ledelseslag, så alle holder fokus på formålet med indsatsens procesforløb.                                                                                                

Den grafiske facilitering er et varemærke for Kristina, og er kraftigt befordrende for forståelsen og følgeskabet i procesforløbet for såvel medarbejdere og ledere.

Jeg giver således Kristina mine bedste anbefalinger.

Kjeld Kristensen, Områdeleder Viborg Kommune

Jeg har mange års erfaring i at udvikle redskaber og designe processer, der skaber høj kvalitet, bedre trivsel, læring, udvikling og dannelse for børnene i danske dagtilbud.

Læs mere her, om mit arbejde med Den Styrkede Læreplan

Jeg sikrer et tæt og tillidsfuldt samarbejde, hvor kompetent rådgivning, helhedstænkning og gensidig tillid er nøgleord for samarbejdet.

Jeg stiller min viden og erfaring til rådighed og bestræber mig på, til enhver tid, i tæt samarbejde med ledelsen og medarbejdere, at finde frem til de bedste løsninger for jeres dagtilbud. Hovedfokus er på, at I kan omsætte det I lærer til jeres praksis.

 

Jeg har en pædagogisk baggrund, og er uddannet proceskonsulent og grafisk facilitator. Jeg arbejder ud fra en anerkendende og systemisk tilgang. Jeg sætter en ære i at være opdateret på den nyeste viden og evidens inden for dagtilbudsområdet.

Jeg mixer og matcher processen så den skræddersyes præcis til jeres organisation.

Altid med en anerkendende og systemisk tilgang, og altid i et tæt samarbejde med forvaltning, ledelse og medarbejder. Jeg samarbejder med de dygtigste konsulenter og specialister og har altid mulighed for, at få andre med til opgaveløsningen, hvis dette er nødvendigt.

 

8720730-kristina-finder-forsvundne-ressourcer---3

Download brochure her

Du er i stand til med din tillidsvækkende personlighed at komme ind under huden på folk, og få dem til at se mening med udviklingsprocessen. Dialogen har altid været præget af åbenhed, ærlighed og kærlighed.

Vores samarbejde har været baseret på gensidig tillid og forståelse. Aftaler har altid været afstemte og du har vist ordentlighed hele vejen rundt. Du har forstået at give tilpas forstyrrelser til, at personalet og jeg har kunnet set mening med ændringerne i vores praksis.

Dit engagement er en stor styrke ved dig, og du har vist interesse, drive og empati ud over hvad jeg kunne forvente.

Jeg har været glad for at det var lige præcis dig, Kristina, der stod for procesarbejdet, da du har haft en meget personlig tilgang til forløbet. De værktøjer du anvender, er du fantastisk til at tilpasse og visualisere, så de passer til de mennesker du står overfor.

Med venlig hilsen Ann Dupont, leder i Solstrålen

Nogle af de muligheder jeg tilbyder

 

  • Gennem brugerstudier via observationer og interviews, vil jeg lave en kortlægning af dagtilbuddet. Jeg får indsigt i hvordan personalets og børnenes hverdag er. Formålet er, at give ledelsen og medarbejderne et bredere og mere nuanceret billede af den nuværende situation og dermed bedre forudsætninger for at finde de rigtige løsninger.

 

  • Gennem rådgivning og sparring får I bevidsthed om egne styrker og barriere. I bliver i stand til i højere grad at udvikle og bruge jeres styrker bevidst og aktivt.

 

  • Jeg designer og udfører involverende og samskabende processer/møder som bidrager til at styrke dagtilbuddets samarbejde og mål. Med involvering skabes der bedre produkter.

 

  • Jeg underviser i forskellige metoder og værktøjer der bidrager til høj faglighed, engageret samarbejde og fælles forståelse.mygind-forside-billede1

Udtalelser

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram