Kristina Mygind | Ledelse, meningsfulde samtaler og procesarkitektur
22720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22720,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

[rev_slider_vc alias=”det-personlige-lederskab”]

En dag om ledelse

Du får redskaber som sikrer trivsel, stærkt samarbejde og højt engagement i de møder, workshops og processer du står med i din organisation.

 

Som leder er det din opgave at sikre trivsel, stærkt samarbejde og højt engagement blandt dine medarbejdere.

Forskning viser, at lederskabet har ændret sig. Det nye lederskab handler om balancen mellem det feminine og det maskuline. I dag følger medarbejdere inspirerende rollemodeller. Vi har brug for kreativitet, helhedstænkning, fleksibilitet og samarbejdsevner. – Sjæl, ånd og hjerte.

Hvad har du brug for så du kan bevarer dit drive, din passion og din energi?

Min mission er at bringe så meget viden om facilitering ud i verden, som overhovedet muligt! Jeg tror grundlæggende på, helt inde i min sjæl, at det er en metode og en måde at være i verden på, som kan gøre en forskel for dig og det sted du kommer fra. Vi er alle ansvarlige for at gøre vores organisationer mere bæredygtige.

Denne dag bliver en helt særlig dag, hvor vi i et fællesskab får viden om, hvordan vi skaber rammerne for at meningsfuld læring kan opstå. Vi undersøger, hvorfor det kan være pokkers svært til tider, at gøre alt det du godt ved, du burde gøre, eller du finder måske ud af, at du skal til at gøre noget på en anden måde (den kan du nok godt regne med bliver en 100% ér).

Det bliver en dag, hvor du får mulighed for at komme i dybden med en konkret case, som betyder noget for dig og dem som skal involveres i den. I fællesskabet får du viden om procesarkitektur og du får nye friske øjne på dit arbejde og indre refleksioner og indsigter vil helt sikkert opstå.

Du vil lære at facilitere meningsfulde samtaler for samskabelse, hosting meaningful conversation for co creation– det lyder så meget federe på engelsk – og det er lige præcis det vi skal – så vi kan gøre verden til et endnu bedre sted, sammen!

 

 

En vigtig del af din rolle som leder, er at kunne balancere forandring og tryghed i processer, som medarbejderne føler sig motiveret til at indgå i.

Dagen vil bestå af en solid blanding af teori og praksis, samt udvikling af procesledelses-håndværket. Hovedfokus er på at du kan omsætte det du lærer til praksis på din arbejdsplads eller i din kontekst.

I taknemmelighed og med den vildeste energi – Kristina


Dit teoretiske fundament er opdateret og i tråd med tiden, og igennem din kreative tilgang sørger du for at tilpasse teorien.
Derudover har ledelsen haft stor gavn af sparring med dig bl.a. omkring procesledelse. De nye tillærte teknikker og værktøjer skal bl.a. bruges på kommende møder.
Vi er sikre på, at de igangsatte processer fortsætter og nye processer kommer til. Vi glæder os til at se resultaterne af dem i det kommende år. Og vi glæder os allerede til, at du besøger os igen…”

Med venlig hilsen
Susanne Lund og Line Hvidberg-Hansen

På dette kursus får du 

 

  • Bevidsthed om dine maskuline og feminine styrker i dit lederskab.

 

  • Du bliver i stand til i højere grad at udvikle og bruge dine styrker bevidst og aktivt i dit lederskab.

 

  • Designe og udføre involverende og samskabende processer/møder/workshops som bidrager til at styrke organisationens samarbejde og mål. -Med involvering skabes der bedre produkter.

 

  • Værktøjer der bidrager til meningsfulde samtaler, engageret samarbejde og fælles forståelse på arbejdspladsen.

Det praktiske

 

Workshopdag: D. 24. april 2019

Tid: kl. 9.00 – 15.00

Sted: Vi mødes i Langå, 8 km fra Randers, hvor jeg har de dejligste lokaler til rådighed, lige ved skoven og med fri parkering. Der vil naturligvis være fuld øko – forplejning og god karma hele dagen.

Pris: Investeringen for dagen udgør kr. 3.500 + moms og faktureres inden opstart. Der kan være 12 deltagere på holdet.

Tilmeld dig her

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram