Kristina Mygind | – Det feminine lederskab
22720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22720,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

[rev_slider_vc alias=”Kvinder Som Løber Med Ulve”]

Kvinder Som Løber Med Ulve

FULDT BOOKET

Tænker du nu, åhhh nej!! jeg kom ikke med? Skriv til mig på kontakt@kristinamygind.dk, og du kan blive skrevet op til næste det næste kursus, jeg holder – med opstart til foråret 2020.

I mellemtiden, kan du blive en del af fællesskabet allerede i dag! Jeg vil gerne inviterer dig til at være med i denne lukket gruppe på Facebook. Her får du masser af Juiceyyyyy inspiration og viden om kvindelig visdom, helt gratis, lige her:

https://www.facebook.com/groups/1247616835415801/

 

Kærligst Kristina

Kære Kvinde

Mit navn er Kristina Mygind og jeg vil gerne byde dig velkommen til et dedikeret og unikt fællesskab for kvinder – og ja! det er for kvinder, for jeg tror på, dybt i min sjæl, at vi har et stykke arbejde foran os, som vi skal lave SAMMEN for at kunne være hele mennesker i denne verden. Hvis du vil, starter rejsen her.

D. 29 Oktober åbner jeg op for et kursusforløb for max. 12 kvinder (2 pladser tilbage), hvor du vil lære, at det er inde i din vilde natur, du finder din medicin for alt – din livskraft, dit kald, dine styrker og dine unikke evner – den forandring, du gerne vil se hos dig selv og i verden, starter hos dig kære kvinde, og jeg står klar til at holde space for dig!

 

Hvem er dette kursus for:

Dette er et feminint lederskab for alle kvinder:

♀︎Single kvinder ♀︎Gifte kvinder ♀︎Mødre ♀︎Ikke – mødre ♀︎Spirituelle kvinder ♀︎Ikke – spirituelle kvinder ♀︎Kvindelige ledere

 

 

Det der er muligt på dette kursus:

☐Etablerer stærke sunde grænser

☐Få adgang til et dybere mod

☐Finde din indre stemme

☐Manifestere dine dybeste ønsker ind i denne verden

☐Højne din bevidste integritet

☐Mere effektivt kunne klare konfrontationer og svære samtaler

☐Øge din selvtillid

☐Højne din intuition

☐Leve efter og følge dit hjerte og sjælekald

☐Være mere i balance i dit daglige liv

☐Mere glæde og happiness

 

Jeg er kvinde, hustru, mor, søster, veninde, globetrotter, virksomhedsejer – Jeg er uddannet procesleder og grafisk facilitator og har i mange år faciliteret for forskellige grupper og virksomheder.

Jeg har gravet dybt og rejser selv på denne rejse, som ikke altid er køn og nem, men kraftfuld og nødvendig.  For mig har opdagelsen af denne oldgamle viden om feminine og maskuline energier, dyb kvindelig visdom og intuition, vores naturlige cyklus og dybe forbindelse med Moderjord – alt dette og meget mere – kombineret med dybe og ærlige samtaler i ligeværdige og smukke kvindefællesskaber, betydet at jeg nu ENDELIG kan tillade mig selv at være den kvinde, som det er meningen, jeg skal være.

 

Det har været en rejse gennem sorg, tvivl, mindreværd og smerte, men også en rejse gennem glæde, fællesskab og en accept af, at det er en livslang læring, heldigvis! Jeg har oplevet, lært og mærket på min egen krop, hvordan vi kvinder sammen i fællesskabet, kan finde tilbage til en visdom, vi i mange 1000 år i denne patriarkalske domineret verden, har været frarøvet. Tiden er inde til at vi generobrer det feminine lederskab. Nogen siger, at der er et paradigme skifte, vi står midt i, jeg er enig.

Det er kropsligt og det er dyb kvindelig visdom på et plan, hvor vores hjerne ikke altid forstår, men vores hjerte og krop gør. Det er fra hjertet, vores feminine leder skabes.

Du kan blive en del af fællesskabet allerede i dag! Jeg vil gerne inviterer dig til at være med i denne lukket gruppe på Facebook. Her får du masser af Juiceyyyyy inspiration og viden om kvindelig visdom, helt gratis, lige her:

https://www.facebook.com/groups/1247616835415801/

 

Til dig, der ønsker, at komme helt ned i mulden og mærke det på egen krop, er det for mig en stor ære at facilitere 8 workshops, hvor du som kvinde skal lykkes med at skabe et liv med mere styrke og kraft til at stå stærkt i dit eget lys – dette er et fællesskab, hvor vi vil ære vores feminine styrker, vores naturlige rytmer og hvor vores urgamle instinkter huskes og respekteres.

Det du vil opleve:

🌙Jeg vil selv undervise og faciliterer på en grafisk og skabende måde, så du finder ind til dine feminine styrker, samt bevidsthed om, hvordan det maskuline kan være en hjælp for dig i din hverdag (vi læser bogen `Kvinder som løber med ulve ́)

🌙 Et kvindefællesskab, hvor du får mod til at åbne op for og lyse på dine skygger sider. Jeg har selv oplevet, hvad et kvindefælleskab kan – det er VERDENS bedste mulighed for at finde styrke og mod til at blive den kvinde, det er meningen, du skal være.

Det jeg selv har oplevet og som har været transformerende i mit liv er, at det er ikke nok kun at læse om denne viden – du skal mærke det! Derfor har jeg inviteret dygtige og professionelle undervisere, som vil vise dig en vifte af forskellige øvelser, som du kan bruge i din hverdag – det er vigtigt for mig, at du oplever en masse forskelligt, da vi alle er kodet forskelligt – jeg lover dig!! Der vil være noget for alle.

🌙 Vi skal undersøge, hvad glemte og ældgamle øvelser kan gøre for vores healing af krop, sjæl og ånd – SHAKTI.

🌙 Vi skal undersøge, hvad meditationen og åndedrætsrejser kan gøre for vores velbefindende i vores hverdagsliv – SHIVA.

🌙 Yoga og viden om chakras.

🌙 Plantemedicin

🌙 Musik, dans og lydhealing.

🌙 Ceremoniel cacaosmagning.

🌙 Shamanistisk lydrejse

🌙 Og mere – jeg vil forholde mig åben, lytte til min intuition og ære det feminine, så jeg skaber plads til det som denne cirkel af kvinder kalder på og har brug for.

🌙 Tirsdag d. 2 Juni bliver vores 8. og sidste workshop. Det bliver en afslutningsfest og ceremoni for hele forløbet og vi afslutter med manér – du vil opleve en unik og sansende vinsmagning med en professionel vinekspert, som vil tage os helt ind i det magiske vinunivers for kvinder, hvor vi åbner op for vores fysiske og indre vise sanser, til et helt nyt syn på den noble og oldgamle naturdrik, som vinen er!

Hvordan:

Vi mødes 8 eftermiddage/aftener fra kl. 16 – 20 i Langå, nær Randers. Er dette unikke fællesskab noget for dig? Synger det til din sjæl? Har du længtes efter noget mere – måske er det bare noget mere du længtes efter, uden helt at vide hvad?
Du skal være klar til at forholde dig åben, tænke anderledes og vide, at det kræver blod, sved og tårer, glæde, grin og tillid, hvis du vil være den forandring, du kan være i dit liv. Der vil være forberedelse til hver workshop.
Ud over vores møder i kvindecirklen, vil jeg oprette en lukket facebookgruppe, hvor vi kan dele vores sorg og glæde, vores tanker og ideer med hinanden.
Denne uddannelse bliver mit første forløb for kvinder, jeg skal facilitere – derfor vil det være til under halv pris. Til gengæld skal du være klar på at give feedback efter hver workshop, være nysgerrig og være dedikeret.

(2 pladser tilbage) Der vil være max 12 kvinder i vores cirkel. Hele programmet med indhold, hvem der kommer som gæsteunderviser mm, laver jeg naturligvis til dig og sender ud inden vi starter.

Pris:

8 workshops fra kl. 16 – 20, en let forplejning (frugt, snacks, the, kaffe) og dygtige professionelle gæsteundervisere: Pris 3ooo kr. Opdeles i to rater. Så når den første rate på 15oo kr. er betalt, er du med i cirklen (normalpris 7000kr)

Til dig der ønsker et mere intenst forløb sammen med vores kvindecirkel, har jeg 4 pladser til et individuelt forløb, hvor jeg tilbyder Reikihealing og samtale. Pris for dette er 500 kr. (normalpris 850kr) for 75 min varighed. Jeg har tider om fredagen.

Hvor: i Langå, nær Randers. Vi er i natur og skov, og har helt unikke lokaler til rådighed.

Hvornår:

Den energi vi kan skabe sammen bliver magisk – du vil opleve healing og udvikling på en måde, som sender dig ud over stepperne med fuld kraft.

Datoerne for dette kursus:

Tirsdag d. 29 oktober ´19

Tirsdag d. 26 november ´19

Tirsdag d. 21 januar ´20

Tirsdag d. 18 februar ´20

Tirsdag d. 24 marts ´20

Tirsdag d. 21 april ´20

Tirsdag d. 19 maj ´20

Tirsdag d. 2 juni ´20 – afslutningfest med Vinsmagning

 

Under Vildkvindens vejledning generobrer vi det ældgamle, det intuitive og lidenskabelige.

I taknemmelighed og masser af kærlighed – Kristina og Ulveteamet

På tilmeldingsformularen nederst på siden, finder du et spørgsmål, jeg venligst skal bede dig om at svare på. Her kan du også tilmelde dig og du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at møde dig, du vidunderlige kvinde – lad os åbne vores smukke øjne og se verden på en ny måde.

 

⭕️ Hvad er en kvindecirkel? ⭕️

En kvindecirkel er et trygt sted for kvinder, hvor vi kan dele vores historie, blive hørt og set. Her ser vi hinandens styrke og mod, tøven og frygt. Vi ser, hvordan vi kan elske andre, men bakser med at elske os selv. Vi ser hinanden og vi kan lide, hvad vi ser.

At mødes i en kvindecirkel, er en handling med stor kraft og bevidsthed – hvor vi tager ansvar for os selv, vores tanker og vi tager vores følelser i vores egne hænder.

Kvinder har mødtes i cirkler længere end den skrevne historie fortæller os.

Søsterskab er baseret på gensidig respekt, omsorg og en stærk tro på at helheden findes i os selv – vi er ikke sammen for at fixe nogen. Vi tror på, at dybt nede under hvad der nu foregår i den anden, kender hun selv svaret. Vi skal selv gå vejen til at blive den kvinde, som det er meningen, vi skal være.

Vi har hver især en kraft og en skønhed inden i – vi har ikke brug for at blive fixet. Vi har brug for et rum til at tale, blive støttet og elsket, ikke blive dømt, ikke blive kritiseret.

I støtte fra cirklen kan vi finde vores vej i denne verden, som vi nu bedst kan. Når vi mødes med hinanden og holder et omsorgsfuldt rum med kærlighed og omsorg til os selv og hinanden, healer vi os selv og vores verden en lille smule hver gang! ⭕️

Kvinder Som Løber Med Ulve

Derfor skal du læse `Kvinder som løber med ulve´

På dette kursus skal vi læse bogen `Kvinder som løber med ulve´. Bogen kommer til én, når du er klar? Er du klar?

Du kommer til at arbejde med den på en individuel og personlig måde.

Min indre Vildkvinde har længe ulmede inde i mig og da jeg for tre år siden oplevede en personlig krise, hvor min verden smuldrede, fandt jeg hende – min Vildkvinde!

Bogen gjorde det ikke alene – men den var en stor del af min indre rejse til mere frihed, styrke og visdom.

Bogen `Kvinder som løber med ulve ́, er en bog, der har betydet meget for mange kvinder i hele verden. Dr. Clarissa Pinkola Estés er jungisk analytiker, læge af etnoklinisk psykolog og forfatter til bogen. Det har taget Dr. Estés mere end tyve år at skrive bogen. Det er en stor, tæt, fascinerede og velinformeret essay, der kombinerer den mundtlige tradition for fortællehistorie med inspirerende psykologi, samtidig med at der tilbydes ægte udviklingsarbejde.

Da jeg læste bogen og lærte min Vildkvinde at kende, ændrede det mit liv, på en måde der er umulig at forklare. Bogen splittede min krop, knogler og celler fra hinanden og satte dem sammen igen; stærkere, klogere og med en følelse af, at den viden Dr. Estés skriver om, altid har boet i mig, men har været gemt væk. Bogen hjælper dig med at genfinde noget du måske har tabt på vejen her i livet, så du får modet til at være dig selv i enhver situation.

For mig var det også en ensom rejse at læse bogen. For det kan være svært at forklare til dem omkring en, hvad der sker, når du begynder at åben op for din kraft og du begynder at leve det liv, som er meningen, du skal leve. Det var denne ensomhed, der tændte min ild og det er den ild, der nu gør, at jeg er klar til at faciliterer dette kursus.

Min mission er, at alle danske kvinder læser bogen og lige nu er den svær at skaffe herhjemme – det er en bog der også kan læses på engelsk, jeg fortrækker den bare selv på mit bedste sprog, som er dansk. Jeg er i dialog med forfatteren til bogen, Clarissa Pinkola Estés og hendes forlag, samt et forlag og oversætter herhjemme. Bogen vil være klar til at vi kan begynde at læse den til oktober og kære kvinde,, skal du ikke med, er dette kursus ikke for dig, så er det helt ok – men jeg vil gerne opfordrer dig til at læse bogen en dag! Den er magisk!

Tonsvis af ulvekærlighed – Kristina

Tilmeld dig her

Skriv venligst i din mail, hvad det er der gør, at det netop er dette kursus du gerne vil deltage på? Jeg har en samtale med alle inden opstart – det er vigtigt, at alle der tilmelder sig, forholder sig åbent og har lyst til at lære og tilegne sig viden på en ny måde.

Mailadresse: kontakt@kristinamygind.dk

Telefon: 20 95 36 95

Kærligst Kristina

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram