Kristina Mygind | ✏️ Træning i facilitering og mødeledelse
23523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23523,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

At være facilitator er Kristina´s formål. Det er det, hun er dygtig til og som hun bruger sin tid på. Hun har trænet denne evne og det vil hun blive ved med. Vi har brug for rum, hvor vi kan trives, har modet til at lære og kan udvikle os med respekt for hinanden.

Kristina træner organisationer i facilitering og mødeledelse. Det er en af hendes hjertesager. Hun kommer med en hvis krigerenergi, når hun besøger jer. Kristinas vision er, at ledere i dag har modet til at stå på det vigtigste fundament; Medfølelse og Omsorg for mennesker og for vores planet. Vi har brug for organisationer, som forstår, at dette fundament, er nødvendigt for at vores samfund og forretninger kan blomstre.

Lær at bringe facilitering ind i jeres organisation gennem viden og træning i proceshåndværket og visuelle redskaber. Kristina kan tage tusserne med ud til jer, eller I kan komme her hos os, I bestemmer. Men før træningen kan begynde, vil Kristina komme og deltage på et møde, eller på anden vis få et indblik i hvordan jeres organisation er skruet sammen og hvad jeres behov er. Det er den eneste måde, hun kan tilrettelægge jeres træning på, så den rammer helt rigtigt.

Oplever du dette?

Du har en klar plan, du er sikker på, at du har sagt det tydeligt og alligevel sker der noget andet, end det I aftalte på mødet?

Måske afholder I møder, hvor stressniveuet er så højt, så I ikke får skabt det  I egentlig kom for at udrette?

Måske sidder der for mange om bordet, som taler højt og meget, uden at lytte, og har for travlt med at komme frem i talerækken?

Har I en vision eller et værdigrundlag, som kun ledergruppen kender?

Inviter Kristina ind og lad hende hjælpe jer med at blive skarpe på facilitering. Kristia har trænet i at faciliterer i mange år, med mange forskellige grupper og i både små og store organisationer. Hun kender faget teoretisk og ved hvordan det virker ude i den virkelige verden.

Hun kan også lære jer det.

Kristina vil give jer alt hvad hun har og kan – det er et helt årti af erfaringer inden for facilitering og hvad der virker ude i det virkelige liv. Hun vil også træne jer I lidt grafiske tegne – skills.. Herved får I åbnet mere op for det vores højre hjernehalvdel kan. Den del af vores krop, som måske har haft lidt trænge kår de sidste mange 100 år 🙂

“…Kristina er i stand til at styrke, udvikle og fastholde. Hun formår, via høj faglighed og en tillidsvækkende personlighed, at skabe et grundlag for udvikling, hvor en organisation trækker i samme retning – hvor energien bruges på det betydningsfulde – og hvor kerneopgaven altid er i centrum…”

Kjeld Kristensen

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad Kristina kan gøre for jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset
Niels Brocks Gade 14, 3 sal
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram