Kristina Mygind | Grafisk facilitering
22387
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22387,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Jeg hjælper jer med at finde frem til, facilitere og formidle essensen af jeres komplekse udfordringer, ideer og budskaber på en måde, der skaber strategisk engagement i jeres organisation.

Jeg arbejder ud fra fire grundprincipper:

 

Visualisering
Ved at kombinerer tekst og tegning husker vi bedre – Visuelle værktøjer, skabeloner og grafiske referater afklarer ideer og gør det enkelt at kommunikerer et budskab, en strategi eller en procesplan. Grafisk facilitering er et værktøj der bidrager til ejerskab og implementering af innovative løsninger.

 

Systemtænkning
Skaber dialog mellem flere perspektiver for at finde frem til brugbare løsninger på komplekse udfordringer. En anerkendende og systemisk tilgang er fundamentet for et godt og trygt læringsrum.

 

Kraftfulde spørgsmål
Stærke spørgsmål inddrager og skaber kreativitet og rum for læring, samt understøtter strategisk fokus og engagement.

 

Facilitering
Jeg er uddannet proceskonsulent og grafisk facilitator. Gennem professionel facilitering vil I opleve, at I får overblik over komplekse processer og projekter og sammen finder vejen frem og udretter det I gerne vil.

 Hvad kan jeg tilbyde som grafisk facilitator?

 

Jeg hjælper jer med at designe, facilitere og dokumentere møder, workshops og processer, hvor engagement og synlige resultater er afgørende. Gennem visuelle teknikker, procesledelse og facilitering skaber vi engagement før, under og efter dit arrangement.

I får en stærk processillustratorer og en professionel facilitatorer, der er god til at lytte, tænke innovativt og omsætte til konkret handling, så der skabes værdi for jeres organisation.

Jeg underviser i Grafisk Facilitering – lær at bringe grafisk facilitering ind i jeres organisation gennem visuelle redskaber og processer. Jeg kan tage tusserne med ud til jer, eller I kan komme her os mig, I bestemmer.

I mit arbejde som Grafisk Facilitator bruger jeg papir – genbrugspapir naturligvis – Alligevel er det rart, at kan give tilbage til Moder Natur. Derfor støtter jeg Treesisters og er med til at plante ca. 100 træer hver mdr. 🌱

Lad os tage en uforplugtende snak om, hvad grafisk facilitering kan tilføre jer af værdi..
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset
Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram