Kristina Mygind | ✏️ Facilitering
22387
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22387,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Hvad kan vi tilbyde som facilitatorer?

Vi hjælper jer med at designe, facilitere og dokumentere møder, workshops og processer. Vi kommer med masser engagement, overblik og er dygtige til at oversætte `stoffet´ til grafiske tegnede billeder. Gennem visuelle teknikker, procesledelse og facilitering skaber vi engagement før, under og efter dit arrangement. Pernille og jeg er et stærkt makkerpar.

To lytter bedre end én.


“Grundigt forberedte og med skønt humør tog Kristina og Pernille fat på to travle dage i forbindelse med Klimatorium’s årlige Klimatopmøde. Trods tung faglig viden formåede de at fange hovedbudskaberne og sætte de mest fantastiske billeder herpå. Alle deltagere var meget fascinerede af at følge udviklingen på det store lærred hvor imponerende kreative og visuelle evner resulterede i et let forståeligt budskab, som blev leveret med humor, skønne karikaturtegninger og flotte billeder.

Vil kan kun anbefale Kristina og Pernille og glæder os til yderligere samarbejde fremadrettet.”

– Klimatorium

Vi arbejder ud fra fire grundprincipper:

 

Visualisering
Ved at kombinerer tekst og tegning husker vi bedre – Visuelle værktøjer, skabeloner og grafiske referater afklare ideer og gør det enkelt at kommunikerer et budskab, en strategi eller en procesplan. Grafisk facilitering er et værktøj der bidrager til ejerskab og implementering af innovative løsninger, visioner, værdier og strategiarbejde i organisationer. Vi er vilde med den måde at arbejde på, fordi vi gang på gang oplever, at det virker.

 

Systemtænkning
Skaber dialog mellem flere perspektiver for at finde frem til brugbare løsninger på komplekse udfordringer. En anerkendende og systemisk tilgang er fundamentet for et godt og trygt læringsrum.

 

Kraftfulde spørgsmål
Stærke spørgsmål inddrager og skaber kreativitet og rum for læring, samt understøtter strategisk fokus og engagement.

 

Facilitering
Vi er begge grafiske facilitatorer. Gennem vores facilitering vil I opleve, at I får overblik over komplekse processer og projekter og sammen finder vejen frem til det, I gerne vil, det I drømmer om.

Lad os tage en uforplugtende snak om, hvad vi kan gøre for jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset
Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram