Kristina Mygind | Hedensted Kommune
22619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22619,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Som nyansat leder i en veletableret institution, med et personale der har været en del af institutionen i flere år, kan det være svært at ændre/udvikle på den kultur der er.

Der var flere områder som jeg gerne ville optimere og strukturere, men det var svært at komme igennem med ændringerne, for ”plejer” fyldte meget.

 

Jeg var så heldig at få tilbudt et udviklingsprojekt med Kristina Mygind som før havde været konsulent i Hedensted kommune.

På det første møde fik Kristina og jeg hurtigt talt os ind på hinanden og på projektet, og jeg havde en god fornemmelse af at vi sammen ville kunne udvikle kulturen i institutionen.

 

Efter at Kristina havde observeret dagligdagen i flere omgange, havde vi en lang snak om hvad hun havde set og hvad hun anbefalede vi tog fat på.

 

Det var en stor hjælp for mig, at Kristina fik sat ord og retning på de ændringer, vi var enige om, der var nødvendig. Kristina fik tegnet vejen vi skulle gå og på den måde fik jeg et overblik over hvad der skulle sættes i værk, hvordan og hvornår.

 

Sammen blev Kristina og jeg et team der udviklede forskellige tiltag, metoder, og planlagde forløb for personalet.

 

Det at have Kristina på som konsulent gjorde at jeg fik en sparringspartner, jeg kunne bruge når jeg tvivlede på om det nu var rigtigt det jeg tænkte eller så- og Kristina kunne holde fast i vores plan for projektet.

 

Derudover havde Kristina rollen som den der objektivt kunne beskrive hvordan hverdagen så ud, hvad der fungerede og hvad der manglede. Dette var med til at jeg, som leder kunne være den der kom med forslag til ændringer i strukturen, og derved fik en mere konstruktiv og positiv rolle.

 

Under hele forløbet arbejdede Kristina med grafisk facilitering, hvilket var med til at gøre processen mere overskuelig, samtidig med at processen kunne hænge synligt i institutionen så vi hele tiden var opmærksom på hvad det var vi arbejdede med.

 

Kristina er en åben, imødekommende ildsjæl – der går helhjertet ind i opgaven og er ærlig omkring hvad og hvordan der kan arbejdes med et given projekt.

 

Lone Kjeldsen
Ølsted Børnehave

Leder af Ølsted Børnehave.

 

Se alle referencer

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram