Kristina Mygind | Horsens Kommune
22623
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22623,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

I Lund Børnehus i Horsens Kommune har vi i 2015 sammen med Kristina Mygind udarbejdet vores mission, vision, værdisæt og fået et fælles billede af vores kerneopgave.

Kristina er en målrettet og dygtig facilitator der med sin smilende, tillidsvækkende og anerkendende tilgang har skabt en tryg og tydelig ramme. Vi har oplevet processer med energi, og medarbejdere der med stort engagement har bidraget i processer og workshops.

 

Med det tillidsforhold som Kristina har skabt, har det været naturligt at videre udvikle processen med det nye mål, at skabe en feed-back kultur. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

 

I processerne har Kristina grafisk afbildet mål og resultater. Glade visuelle illustrationer der viser vores fælles opgave med, hver dag, at bidrage til at skabe det gode børneliv.

 

En medarbejder: ”Med Kristina er 2+2=5”

 

Med venlig hilsen

Marianne Holst Rasmussen

Dagtilbudsleder

 

Se alle referencer

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram