Kristina Mygind | Kortlægning
23197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23197,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

[rev_slider_vc alias=”det-personlige-lederskab”]

Kortlægning

I samarbejde med hele dagtilbuddet kommer jeg ud og laver en kortlægning. Hvad er jeres potentialer og jeres styrker? Hvordan er jeres fundament, hvad står I på? Hvad er jeres vision? Jeres værdier? Hvordan løser i jeres kerneopgave i forhold til den styrkede pædagogiske læreplan?

Jeg har en værktøjskasse med, som er involverende og altid med en systemisk tilgang. I vil opleve, at en proces sammen med mig, styrker jer i jeres arbejde med børnene, samt jeres læringsfællesskab. Vi laver visuelle visions og værditegninger til jeres dagtilbud. Vi sætter mammut aftryk, så det kan ses og mærkes.

Vil I også nå nye højder i jeres dagtilbud? Ønsker I et endnu stærkere og bedre læringsfællesskab, både blandt børn og voksne? Ligger der et uforløst potentiale lige foran jer?

Se denne video først:

Jeg har mange års erfaring med at omsætte teori til praksis – og jeg er altid opdateret på den nyeste viden. For mig er den Styrkede Læreplan et genialt værktøj for os at arbejde med – den løfter relationsarbejdet – vores vigtigste fundament for at skabe alt det vi drømmer om, sammen med børnene og familierne.

Skulle I få brug for en dygtig facilitator til at lave en helt unik og fantastisk proces for jeres dagtilbud, så ved I, hvor I kan finde mig.


Jeg har sammen med Ann Dupont, leder af Solstrålen i Viborg Kommune, udviklet denne model. Den sætter rammen for Den Styrkede læreplan, hvilket gør det muligt, at I som Dagtilbud kan få et lækkert grafisk overblik over jeres arbejde med læreplanen. Denne model sætter fokus på den inderste blomst i læreplanen.

Nu er det sådan, at Viborg Kommune har taget den til sig. Jeg bruger den selv i mit arbejde, når jeg faciliterer læreplansprocesser ude i dagtilbuddene og den er altså lækker at arbejde med. Ann og jeg tænkte, at måske var der andre der også gerne ville arbejde med den. Så derfor kan du nu, helt gratis, hente den lige her:

Den styrkede læreplan, Download_175x57cm

 

 

Giv mig et kald 20953695 eller skriv til mig; kontakt@kristinamygind.dk. Herfra tager vi et uforpligtende møde og ser om vi er et match.

Kristina Mygind har været tilknyttet Solstrålen, som proceskonsulent i et procesforløb Kristinas forløb startede med at kortlægge Solstrålens muligheder. Der blev afleveret en fyldestgørende rapport, som vi kunne tage afsæt i, i det videre forløb. __________________________

Du er i stand til med din tillidsvækkende personlighed at komme ind under huden på folk, og få dem til at se mening med udviklingsprocessen. Dialogen har altid været præget af åbenhed, ærlighed og kærlighed. Vores samarbejde har været baseret på gensidig tillid og forståelse. Aftaler har altid været afstemte og du har vist ordentlighed hele vejen rundt. Du har forstået at give tilpas forstyrrelser til, at personalet og jeg har kunnet set mening med ændringerne i vores praksis. Dit engagement er en stor styrke ved dig, og du har vist interesse, drive og empati ud over hvad jeg kunne forvente. Jeg har været glad for at det var lige præcis dig, Kristina, der stod for procesarbejdet, da du har haft en meget personlig tilgang til forløbet. De værktøjer du anvender, er du fantastisk til at tilpasse og visualisere, så de passer til de mennesker du står overfor.

Med venlig hilsen Ann Dupont, leder i Solstrålen

 

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram