Kristina Mygind | 🌱 Mammut-aftryk
23217
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23217,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

En `Mammut-aftryk´ workshop


“..Med Kristina Mygind som underviser og grafisk facilitator fĂĄr I visuelle og effektive redskaber, som sætter et mammut-aftryk pĂĄ jeres Dagtilbud… “

Mit team og jeg har udviklet unikke grafiske skabeloner, og en samskabende og visuel undervisningsform, som styrker jeres fællesskab og faglighed. I vil se, at det skaber ringe ud i hele læringsmiljøet.

I vil opleve en dag med energi, hvor alle deltagere er aktive, medskabende og resultatet forplanter sig ud til børnene. Det kan være Den styrkede pædagogiske læreplan, Værdier eller måske jeres DNA, som er rammen om det, I skaber. 

Glæd jer til en faglig, kreativ og praksisnær dag, hvor I sandsynligvis skal arbejde, på en anden måde, end I plejer. 

“Jeg oplevede Kristina som en faglig og nærværende facilitator, der med sine smukke illustrationer styrede processen med smil, alvor og respekt for vores proces. En sen mandag aften blev pludselig til en energifyldt og spændende faglig drøftelse. Jeg giver hermed Kristina de bedste anbefalinger.”

Christina Jensen, Sprogpædagog, Børnehusene i Skørping


I kan booke mig til et personalemøde. I vil blive overrasket over, hvad vi kan nå på 3-4 timer.

Eller I kan booke mig til en hel dag. En pædagogisk lørdag, en lederdag eller en dag sammen med forældrebestyrelsen.

Når vi har en hel dag sammen, har I udover at komme i dybden med den pædagogiske læreplan, også tid til at arbejde med jeres værdier og faglige fællesskab. Måske I skal have genbesøgt jeres kerneopgave, eller jeres vision.

Jeg kan også nå at lære jer det grundlæggende inden for grafisk facilitering. Eller måske ønsker I et oplæg om et emne, som I sammen folder ud. Mulighederne er mange.

Ring eller skriv til mig – jeg sætter en ære i at bruge god tid pĂĄ de indledende snakke, sĂĄ I fĂĄr det, I forventer.

www.kristinamygind.dk
Tlf. 20953695

Vi kan afholde workshoppen ude hos jer. Jeg kommer meget gerne ud til jer, med mine tegninger under armen.

I er ogsĂĄ altid velkommen hos mig, Jeg samarbejder med GAIA i Randers. GAIA er et hus, der har en medarbejderstab med mennesker med særlige behov – her emmer af liv, stemming og uanede muligheder. Ring og fĂĄ et tilbud pĂĄ forplejning, hvis I vil afholde jeres dag hos mig. I samarbejde med GAIA, sørger jeg for en lækker forplejning, og skønne lokaler. Hos mig kan vi mødes pĂĄ en sikker og forsvarlig mĂĄde. Vi tager alle COVID19 forbehold.

 


Jeg arbejder som grafisk facilitator og konsulent i dagtilbud og har mange års erfaring med at holde rum for medarbejdere og ledere i dagtilbud. Jeg er børnenes ambassadør og arbejder for, at der er høj kvalitet i dagtilbud, så børnene hver dag møder voksne, som er nærværende, ved hvad de gør og hvorfor. Jeg har udarbejdet materialer og skabeloner for dagtilbud og er altid opdateret på den nyeste viden inden for dagtilbud.

Jeg er meget begejstret for den styrkede pædagogiske læreplan. Den står på stolte danske traditioner, hvor leg og natur har en særlig plads i mit hjerte, og hvor det at være barn, har værdi i sig selv. 


Se her, hvad andre kursusdeltagere siger:

“…Dit engagement er en stor styrke ved dig, og du har vist interesse, drive og empati ud over hvad jeg kunne forvente.
Du har en meget personlig tilgang til forløbet. De værktøjer du anvender, er du fantastisk til at tilpasse og visualisere, sĂĄ de passer til de mennesker vi stĂĄr overfor…”
Med venlig hilsen Ann Dupont, leder i SolstrĂĄlen


“…Vil bare fortælle dig, at din feedback model er fantastisk. Vi har nu brugt den mange gange i begge børnehavehuse med meget stor succes. Tilpasset os og hver gang vi har møde tager vi den frem evaluerer og føjet nyt til. Vi har præsenteret den til vores lederteam og de var vældig interesserede og den gav anledning til en rigtig god snak. Du er pĂĄ det varmeste anbefalet herfra! God weekend??…”
V.H Bodil Lund, leder i Dalens Daginstitutioner


“…Dit visuelle udtryk og kreative øvelser – smĂĄ som store – undervejs i processen har været med til at engagere og forpligte alle i personalegruppen.
Dit teoretiske fundament er opdateret og i tråd med tiden, og igennem din kreative tilgang sørger du for at tilpasse teorien.
Derudover har ledelsen haft stor gavn af sparring med dig bl.a. omkring procesledelse. De nye tillærte teknikker og værktøjer skal bl.a. bruges på kommende møder.
Vi er sikre pĂĄ, at de igangsatte processer fortsætter og nye processer kommer til…”
Med venlig hilsen
Susanne Lund og Line Hvidberg-Hansen fra Skjold og RĂĄrup dagtilbud.


Jeg oplevede Kristina som en faglig, nærværende facilitator, der med sine smukke illustrationer styrede processen med smil, alvor og respekt for vores proces.

En sen mandag aften blev pludselig til en energifyldt og spændende faglig drøftelse. Jeg giver hermed Kristina de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Christina Jensen
Sprogpædagog, Børnehusene i Skørping

Udtalelser

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram