Kristina Mygind | Mariagerfjord Kommune
22673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22673,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

I Mariagerfjord Kommune har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Kristina Mygind i forbindelse med en længerevarende innovationsprocess, hvor målet var at udvikle en IT- og digitaliseringsstrategi med tilhørende politik på dagtilbudsområdet.

Kristina har undervejs i forløbet bidraget med stor indsigt og viden inden for både IT-området og det pædagogiske område. Gennem en grundig analyse har hun opnået solid indsigt i vores organisation, så både strategi og politik er udarbejdet med afsæt i netop vores hverdag. Efterfølgende introducerede Kristina sit arbejde på en workshop, hvor ledelsen fik mulighed for at gå i dybden med strategien og komme med input til den implementering.

 

Kristina er både idérig og initiativrig og har fungeret som en fantastisk sparringspartner for os i forvaltningen, såvel som for lederne på dagtilbudsområdet. Hun er god til at omsætte den relevante teori til praksis, samtidig med at hun holder overblikket og den røde tråd gennem alle innovationsprocessens faser.

Som resultat af samarbejdet med Kristina har Mariagerfjord Kommune fået en IT- og digitaliseringsstrategi, der er let at implementere, og som allerede nu er ved at blive omsat til konkrete forandringer ude i vores institutioner. På den måde er Mariagerfjord Kommune nået et skridt nærmere vores målsætning om, at alle børn i kommunen får adgang til og tilegner sig digitale kompetencer – nu og i fremtiden.

 

I naturlig forlængelse af det tidligere samarbejde har vi hyret Kristina som primusmotor for det videre forløb med at få IT- og digitaliseringsstrategien til at leve ude i de enkelte institutioner og holde os opdaterede på den nyeste viden på området. Vi ser frem til det forsatte arbejde!

 

Jeg giver hermed Kristina mine varmeste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

Nina Hæsum
Dagtilbudschef, Mariagerfjord Kommune

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram