Kristina Mygind | Odder Kommune
22617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22617,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Vi har i Børnehuset Egholm, Egholmgård, haft Kristina tilknyttet som konsulent i 5 måneder. Kristina har hjulpet os igennem en sammenlægning imellem 2 institutioner.

Kort tid efter sammenlægningen fik vi desuden en vuggestuegruppe i institutionen. Sammenlægningen har været en svær proces, hvor det har været vigtigt, at alle har haft mulighed for at komme med deres meninger og holdninger, det har Kristina sørget for med sin behagelige og rolige facon.

Kristina har været fluen på væggen imens hun observerede, hun har spurgt ind og stillet de uddybende og undrende spørgsmå til personalet i forhold til deres praksis. Udfra disse observationer har Kristina tilrettelagt et forløb, hvor personalet har arbejdet i grupper over en længere periode. Grupperne har været forskellige fra gang til gang, sammensat således at alle i personalegruppen på et eller andet tidspunkt var i gruppe sammen.

 

I grupperne arbejdede personalet med struktur for hverdagen, kommunikation, indretning og organisering. Dette har resulteret i en kontrakt for personalet, hvor hovedbudskabet er, at vi skal gøre en forskel for børnene. Samtidig med at vi forbereder børnene til at møde verden i dag, i morgen og i fremtiden.

 

Når det har været svært i processen har Kristina kommet med gode ideer og indspark til, hvordan vi er kommet videre i processen.

 

Strukturen har resulteret i en dagligdag, hvor børn og voksne trives og der er tid til fordybelse.

 

Vi har desuden på en fælles personaledag arbejdet med en ny pædagogisk læreplan, hvor værdierne for den ”nye” institution og fra de gamle institutioner er blevet ind arbejdet, således at alt personale føler ejerskab for planen.

 

Jeg giver hermed Kristina de bedste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

Jette Schæfer
Institutionsleder

Egholmgård, Odder kommune

 

Se alle referencer

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram