Kristina Mygind | Om Kristina Mygind
20631
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20631,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Proceskonsulent og grafisk facilitator

Jeg brænder for at få mennesker med forskellige indgangsvinkler og synspunkter til at lykkes sammen.

Jeg gør det lettere for jeres organisation, at udrette det I gerne vil.

 

Jeg udfordrer jeres måde at tænke og gøre tingene på, altid med et glimt i øjet. Jeg har en anerkendende og nysgerrig tilgang. Jeg er “kendt” for, at motivere og skabe tillid blandt samarbejdspartnere.

 

I får en topmotiveret, faglig stærk og kompetent medspiller, der hjælper jer med at få fornyelse, ny energi og nye muligheder. Innovation er nytænkning, der gør en forskel. I virkeligheden kan det være de små skridt, der gør hele forskellen.

Innovation skaber merværdi til jeres organisation, som kan måles i tid, succes, nærvær og arbejdsglæde.
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram