Kristina Mygind | Om Kristina Mygind
20631
page,page-id-20631,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

VELKOMMEN – JEG HEDDER KRISTINA MYGIND

Jeg er gift, mor til 3 og har mange års erfaring inden for børneområdet. Jeg har tidligere arbejdet som pædagog gennem 7 år og har rejst rundt omkring i verden og arbejdet inden for det pædagogiske felt i Guatemala og Sydafrika. Jeg er erfaren iværksætter og har oplevet kulturen, både fra det offentlige og fra det private erhvervsliv.

 

Jeg er en ildsjæl, der brænder for at medarbejderne får et godt arbejdsliv i vores institutioner. Et liv med glæde, udfoldelse, positiv forandring og mere tid til deres kerneopgave. Vores børn!

 

Jeg gør det lettere for jeres dagtilbud, at udrette det i gerne vil.

 

Jeg udfordrer jeres måde at tænke og gøre tingene på,altid med et glimt i øjet. Jeg har en anerkendende og nysgerrig tilgang. Jeg er “kendt” for, at motivere og skabe tillid blandt samarbejdspartnere.

 

I får en topmotiveret, faglig stærk og kompetent medspiller, der hjælper jer med at få fornyelse, ny energi og nye muligheder. Innovation er nytænkning, der gør en forskel. I virkeligheden kan det være de små skridt, der gør hele forskellen.

Innovation skaber merværdi til jeres dagtilbud, som kan måles i tid, succes, nærvær og arbejdsglæde.
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Viborgvej 75
8920 Randers NV
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram