Kristina Mygind | 1:1
22886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22886,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

[rev_slider_vc alias=”det-personlige-lederskab”]

1:1

1:1

Jeg tilbyder 1:1 rådgivning og sparring. Et forløb hos mig kan både være et led i et ledelsesforløb eller en personlig udviklingsproces.

Et forløb omfatter typisk emner som:

 

  • Dine udviklingsmuligheder.
  • Dit energiniveau og livsbalance.
  • Dine personlige mål / livsformål.
  • Dine ledelsesmål, dine styrker og dine barrierer.
  • Hvordan du sparrer med dine medarbejdere og opnår organisationens fulde potentiale.

 

 

Efter vores forløb vil du føle dig styrket og mere i balance i din krop, tanker og følelser. Du vil stå stærkere i dig selv. Dine medmennesker vil også mærke og se en forandring hos dig.

 

Jeg bruger mine mange års erfaring som selvstændig, hvor jeg rådgiver og vejleder mennesker. Jeg er nærværende og direkte, dvs. jeg ikke altid siger det du gerne vil høre, men det du har brug for at høre. Mine intuitive evner og spiritualitet er en del stor del af mit arbejde. Healing betyder at gøre hel, altså den holistiske måde at se mennesket på. Jeg vurderer, sammen med dig, hvad du har brug for.

Du behøver ikke at være spirituel for at komme hos mig, men det er vigtigt, at du er åben for forandringer og åben for at forstå på en ny måde.

 

DET PRAKTISKE

For at sikre at du rykker dig og får størst mulig effekt, tilbyder jeg udelukkende sessioner, som en del af et forløb, og ikke som enkeltstående sessioner.

 

Det er min erfaring, at mine klienter på den måde opnår de mest effektive og varige ændringer.

 

Et forløb hos mig består derfor af 3 sessioner af 75 minutters varighed. Investeringen for et forløb udgør kr. 5.000 kr + moms og faktureres inden opstart.

 

Jeg har tider om fredagen. Ring gerne og hør nærmere, tiderne bliver hurtigt booket. Alternativt har jeg også eftermiddagstider om tirsdagen.

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram