Kristina Mygind | 1:1
22886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22886,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

[rev_slider_vc alias=”det-personlige-lederskab”]

1:1

Jeg tilbyder 1:1 ledelsesrådgivning og sparring.

Et forløb omfatter typisk emner som:

 

  • Dine udviklingsmuligheder.
  • Dit energiniveau og livsbalance.
  • Dine personlige mål.
  • Dine ledelsesmål, dine styrker og dine barrierer.
  • Hvordan du sparrer med dine medarbejdere og opnår organisationens fulde potentiale.

 

Efter vores forløb vil du føle dig styrket og mere i balance i din krop, tanker og følelser. Du vil stå stærkere i dig selv. Dem omkring dig, din familie, medarbejdere mm, vil også mærke og se en forandring hos dig.

 

Jeg bruger mine mange års erfaring som selvstændig, hvor jeg rådgiver og vejleder mennesker. Jeg er nærværende og direkte, dvs. jeg ikke altid siger det du gerne vil høre, men det du har brug for at høre. Mine intuitive evner og faglige erfaringer er en del stor del af mit arbejde. Jeg vurderer, sammen med dig, hvad du har brug for.

Når du kommer hos mig, er det vigtigt, at du er åben for forandringer og åben for at forstå på en ny måde.

..Man kan som leder lave verdens bedste strategi for sin organisation! Men når det så kommer til at formidle det, skal opmærksomheden være på de blinde pletter.”

Så det sidste år har jeg haft fornøjelsen af at have Kristina Mygind ved min side. Kristina formår med sin grafiske tilgang, at illustrere organisationsudviklingen på en måde så alle er med.

Kristinas tilgang er omsorgsfuld, kritisk, imødekommende og formår at skabe en konstruktiv og lærerig ramme hvor der er plads til personlig udfoldelse og forskellighed.

Kristina møder dig med varme, glæde og en fantastisk entusiasme, hun er lyttende og spørgende og oprigtigt interesseret i at finde de bedste løsninger og det bedste i dig.

Jeg spørger somme tider mig selv, kunne jeg have nået det samme resultat alene, her er svaret nej!

Leder, Torben Hamann…”

Det praktiske

Jeg har smukke lokaler til rådighed i Langå nær Randers – ved skov og dejlig natur.

Jeg har tider om fredagen. Ring og hør nærmere, tiderne bliver hurtigt booket. Alternativt har jeg også eftermiddagstider om tirsdagen.

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram