Kristina Mygind | 🦋 1:1
22886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22886,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

1:1

Jeg tilbyder 1:1 sparring og samtale til ledere og medarbejdere

Du vil særligt mærke kaldet til at sige ja til denne mulighed, hvis du drømmer om, at:

  • Etablere stærkere og sundere grænser

  • Åbne mere op for dine evner

  • Få adgang til et dybere mod

  • Finde din indre stemme

  • Være tættere på naturen og være mere in tune med den naturlige rytme (både din egen og Moder Naturs)

  • Manifestere dine dybeste ønsker ind i denne verden

  • Højne din bevidste integritet

  • Højne din intuition og forstå videnskaben bag intuitionen

  • Følge dit hjerte

  • Være mere i balance i dit daglige liv.

Efter vores forløb vil du føle dig styrket og mere i balance i din krop, tanker og følelser. Du vil stå stærkere i dig selv. Dem omkring dig, din familie, medarbejdere mm, vil også mærke og se en forandring hos dig.

Jeg bruger mine mange års erfaring som selvstændig og facilitator, hvor jeg rådgiver og vejleder mennesker. Jeg er nærværende og direkte, dvs. jeg ikke altid siger det du gerne vil høre, men det du har brug for at høre. Mine intuitive evner og faglige erfaringer er en stor del af mit arbejde.

Når du kommer hos mig, er det vigtigt, at du er åben for forandringer og åben for at forstå på en ny måde.

..Man kan som leder lave verdens bedste strategi for sin organisation! Men når det så kommer til at formidle det, skal opmærksomheden være på de blinde pletter.”

Så det sidste år har jeg haft fornøjelsen af at have Kristina Mygind ved min side. Kristina formår med sin grafiske tilgang, at illustrere organisationsudviklingen på en måde så alle er med.

Kristinas tilgang er omsorgsfuld, kritisk, imødekommende og formår at skabe en konstruktiv og lærerig ramme hvor der er plads til personlig udfoldelse og forskellighed.

Kristina møder dig med varme, glæde og en fantastisk entusiasme, hun er lyttende og spørgende og oprigtigt interesseret i at finde de bedste løsninger og det bedste i dig. Jeg spørger somme tider mig selv, kunne jeg have nået det samme resultat alene, her er svaret nej!

Leder, Torben Hamann…”

Det praktiske

Vi mødes i Langå, Randers 

Pris:

1 session á 1.15 min

1250 kr. ex. moms 

3 sessioner á 1.15 min pr. gang.

3400 kr. ex. moms

 

 

Kontakt
KRISTINA MYGIND

8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram