Kristina Mygind | Referencer
22647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22647,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Innovation handler blandt andet

om vidensdeling, inspiration

og samarbejde!

Gennem rådgivning, grafisk facilitering og praksisnær erfaring, kan jeg bidrage med at I opnår det, I gerne vil.

Læs med her, hvad kunder og samarbejdspartnere fortæller om forskellige projekter og opgaver.

Kristina er både idérig og initiativrig og har fungeret som en fantastisk sparringspartner for os i forvaltningen, såvel som for lederne på dagtilbudsområdet. Hun er god til at omsætte den relevante teori til praksis, samtidig med at hun holder overblikket og den røde tråd gennem alle innovations – processens faser.

Dit teoretiske fundament er opdateret og i tråd med tiden, og igennem din kreative tilgang sørger du for at tilpasse teorien, så hele personalegruppen samles og får udbytte – uanset baggrund, personlighed og uddannelse.

Din måde at være på, dit engagement, dit nærvær, din tilstedeværelse, din anerkendelse smitter af ”hele vejen rundt”. På vores proces og strategimøder kommer du altid meget velforberedt med dit papir og dine tuscher☺

Kristina er i stand til at styrke, udvikle og fastholde. Hun formår, via høj faglighed og en tillidsvækkende personlighed, at skabe et grundlag for udvikling, hvor en organisation trækker i samme retning – hvor energien bruges på det betydningsfulde – og hvor kerneopgaven altid er i centrum.

Jeg oplevede Kristina som en faglig og nærværende facilitator, der med sine smukke illustrationer styrede processen med smil, alvor og respekt for vores proces. En sen mandag aften blev pludselig til en energifyldt og spændende faglig drøftelse. 

Kristina Mygind afleverede derefter en fyldestgørende rapport, som vi kunne tage afsæt  i. Hun blev endvidere engageret til at tage del i den næste proces, hvor det i meget høj grad handlede om at få sat strukturer på hverdagen for personalet.

Sammenlægningen har været en svær proces, hvor det har været vigtigt, at alle har haft mulighed for at komme med deres meninger og holdninger, det har Kristina sørget for med sin behagelige og rolige facon.

Kristina er en målrettet og dygtig facilitator der med sin smilende, tillidsvækkende og anerkendende tilgang har skabt en tryg og tydelig ramme. Vi har oplevet processer med energi, og medarbejdere der med stort engagement har bidraget i processer og workshops.

Under hele forløbet arbejdede Kristina med grafisk facilitering, hvilket var med til at gøre processen mere overskuelig, samtidig med at processen kunne hænge synligt i institutionen så vi hele tiden var opmærksom på hvad det var vi arbejdede med.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram