Kristina Mygind | Viborg Kommune
22589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22589,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Kristina Mygind igennem det meste af et år i forbindelse med et medarbejder- og ledelsesudviklingsforløb i et børnehus

Opgaven bestod i overvejende grad i at skabe samstemmighed om retning, strategi og institutionskultur i et børnehus, hvor både medarbejdere og ledelse var ”sat i spil”.

Næsten alt kan lade sig gøre, når den gode vilje er til stede – og det er denne vilje til forandring, Kristina er i stand til at styrke, udvikle og fastholde. Hun formår, via høj faglighed og en tillidsvækkende personlighed, at skabe et grundlag for udvikling, hvor en organisation trækker i samme retning – hvor energien bruges på det betydningsfulde – og hvor kerneopgaven altid er i centrum.

Hun mestrer ubesværet kunsten at balancere imellem medarbejder- og ledelseslag, så alle holder fokus på formålet med indsatsens procesforløb. Samtidig hermed er Kristina loyal overfor den bestilling, der er givet – og nødvendige justeringer aftales undervejs med ”bestilleren”. 

Den grafiske facilitering er et varemærke for Kristina, og er kraftigt befordrende for forståelsen og følgeskabet i procesforløbet for såvel medarbejdere og ledere.

Jeg giver således Kristina mine bedste anbefalinger.

Juni 2018

Med venlig hilsen

Kjeld Kristensen
Områdeleder, Viborg Kommune

Se flere referencer

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram