Kristina Mygind | Viborg Kommune
22598
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22598,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Viborg Kommune hyrede medio 2013 Kristina Mygind til en specialopgave i en af vore institutioner, der var præget af mange to-sprogede børn (40%), og samtidig er den placeret i et socialt belastet område. Dette har givet en række udfordringer for personalet og for ledelsen

Der har været sat ind fra både PPR og Ressourcekorpset (støttepædagoger) og institutionen har været opnormeret med en Marte Meo-terapeut, men der var brug for “en udefra” til at kigge på, hvad der skete i dagligdagen. Kristina Mygind fik derfor i første omgang til opgave at være iagttager og registrere de oplevelsen hun fik ved at være en del af dagligdagen.

 

Kristina Mygind afleverede derefter en fyldestgørende rapport, som vi kunne tage afsæt  i. Hun blev endvidere engageret til at tage del i den næste proces, hvor det i meget høj grad handlede om at få sat strukturer på hverdagen for personalet.

 

Her i starten af 2014 kan vi konstatere, at der er sket mange forandringer i personalets og ledelsens måde at arbejde på. Der er skabt struktur og mere ro i hverdagen. Jeg kan derfor kun anbefale Kristina Mygind til lignende opgaver, da Viborg Kommune har været rigtig godt tilfreds med hendes arbejde.

 

Med venlig hilsen

Finn Terkelsen
Dagtilbudschef

 

Se alle referencer

Ang. processen generelt oplever jeg du med din arbejdsgang og tilgang til vores arbejde, åbner op får nye vinkler og synspunkter på vores pædagogiske arbejde i husene.

Ingen tvivl om, at vi laver et godt stykke arbejde – men du får os på en positiv måde til at se på det der kan ændres og måske arbejdes mere konstruktiv med.

Jeg oplever både kollegaer og ledelse der er indstillet på at videreudvikle vores arbejde i Dalens Daginstitution – hvor jeg ser dig som en vigtig brik i det videre arbejde for at fortsætte, udvikle og handle på de processer vi vælger at have fokus på.
Du formår med dit arbejde på en tydelig og positiv måde at vise os hvad der virker og hvad der måske skal kigges på – det skaber for mig grundlag for konstruktivt at handle og ændre på processer rimelig hurtig.

 

Jeg er spændt på det kommende arbejde i det nye år – det kræver fokus og konstruktiv samarbejde at holde fast og videreudvikle alle de ideer du har fået os til at komme med i hverdagen, og ikke mindst på vores pædagogiske weekend. Synes denne weekend havde en ny og spændende tilgang til selve processen i  – inspirerende og oplevede at alle blev fanget og optaget af dine opgaver til os. Synes det var synligt i alle de ideer du fik os til at komme med og som vi straks kunne arbejde videre med – skridt for skridt.
Du har været inspirerende og positiv på alle planer og jeg tror du får os til at se ting fra nye sider – samt gør det synligt at ting tager tid  – men hvor der er vilje er der vej. Vi ved vi er et særligt hus med særlig opgaver – det  kan være og er hårdt til tider – men vi ser lyst på det og kæmper videre – det er jo dette arbejde vi alle vil og vil jo bare vores børn og familier det bedste som de fortjener.

 

Med venlig hilsen

 

Susanne Raundahl
Tillidsrepræsentant

Dalens Daginstitutioner

Man kan som leder lave verdens bedste strategi for sin organisation! Men når det så kommer til at formidle det, skal opmærksomheden være på de blinde pletter.

Så det sidste år har jeg haft fornøjelsen af at have Kristina Mygind ved min side. Kristina formår med sin grafiske tilgang, at illustrere organisationsudviklingen på en måde så alle er med.

Kristinas tilgang er omsorgsfuld, kritisk, imødekommende og formår at skabe en konstruktiv og lærerig ramme hvor der er plads til personlig udfoldelse og forskellighed.

Kristina møder dig med varme, glæde og en fantastisk entusiasme, hun er lyttende og spørgende og oprigtigt interesseret i at finde de bedste løsninger og det bedste i dig.

Jeg spørger somme tider mig selv, kunne jeg have nået det samme resultat alene, her er svaret nej!

Børnehusleder

Torben Hamann

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe Jer
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Niels Brocks Gade 18
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram