Kristina Mygind | ✏️Visuelle redskaber
23491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23491,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

 


Visuelle redskaber

Visuelle redskaber er fantastiske med-facilitatorer – de skaber flow, overblik og muligheder for refleksioner.

Jeg tilbyder værdi – missions og visions processer. Det er et stærkt budskab ud i jeres organisation, når jeres ord kombineres med billeder.

Dette eksempel er fra Hedensted kommune, hvor vi samlede hele deres børnepolitik på en tegning. Den hænger nu i børnehusene og bruges til at skabe fortællinger og refleksioner.

 

Denne her er fra Holstebro kommune – dette var også en involverende proces, sammen med ledelsen og medarbejdere, hvor de fik skabt deres unikke logo og visuelle udtryk for deres kerneopgave og værdier. Denne tegning finder de frem kontinuerligt og laver reflekterende spørgsmål til forankring af ord og billeder.

Denne tegning er fra en proces, som jeg lavede sammen med hjemmeplejen i Randers Kommune. Den kan ses på afdelinger, og bruges også til at formidle visionen og værdierne.

 

Grafiske skabeloner er også helt fantastiske til gruppearbejde, refleksioner til møder, fastholdes af aftale osv – dem laver vi rigtig mange af og de kan bruges igen og igen. Vi skal nemlig ikke være bange for at gøre det samme, så længe det virker.

Dette årshjul er printet på et materiale, der næsten ikke vejer noget, så det kan tages med rundt til forskellige møder. Det har whiteboard folie på, så det kan bruges igen og igen. Det skaber overblik og retning. Det er så smart! 🙂

 

Skal vi kickstarte jeres proces, så I kan komme igang med at skabe jeres helt unikke visuelle redskab?

Det hele starter med et uforpligtende møde over en kop kaffe eller en kop urtete ?

Vi kan mødes på mit kontor i Randers, eller jeg kan svinge omkring, hvor I `bor´.

Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 14, 3 sal
8900 Randers C
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram