Kristina Mygind | 🌱 Visuelle redskaber
23366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23366,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

 


Visuelle redskaber

Visuelle redskaber er fantastiske med-facilitatorer – de skaber flow, overblik og muligheder for refleksioner.

Jeg tilbyder værdi – visions og kerneopgave processer. Det er et stærkt budskab ud i jeres organisation, når jeres ord kombineres med billeder.

Dette eksempel er fra Hedensted kommune, hvor vi samlede hele deres børnepolitik på en tegning. Den hænger nu i børnehusene og bruges til at skabe fortællinger og refleksioner.

 

Denne her er fra Holstebro kommune – dette var også en involverende proces, sammen med ledelsen og medarbejdere, hvor de fik skabt deres unikke logo og visuelle udtryk for deres kerneopgave og værdier. Denne tegning finder de frem kontinuerligt og laver reflekterende spørgsmål til forankring af ord og billeder.

Måske ønsker I, at skabe jeres helt egen unikke procesredskab, som dette:

 

Grafiske skabeloner er også helt fantastiske til gruppearbejde – dem laver vi rigtig mange af og de kan bruges igen og igen. Vi skal nemlig ikke være bange for at gøre det samme, så længe det virker.

Dette årshjul er printet på et materiale, der næsten ikke vejer noget, så det kan tages med rundt til forskellige møder og på forskellige stuer. Det har whiteboard folie på, så det kan bruges igen og igen. Det skaber overblik og retning. Det er så smart! 🙂

 

Skal vi kickstarte jeres proces, så I kan komme igang med at skabe jeres helt unikke visuelle redskab?

Det hele starter med et uforpligtende møde over en kop kaffe eller en kop urtete ?

Vi kan mødes på mit kontor i Randers, eller jeg kan svinge omkring, hvor I `bor´.

Kontakt
KRISTINA MYGIND

T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram