Kristina Mygind | Workshops
19055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19055,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Jeg har et før, et under og et efter. DET VIRKER!

Jeg arbejder med processer, workshops og møder i organisationer og ved fra erfaring, at vi lykkes med at implementere forandringer, når vi stiller krav til hinanden.

Reference fra en workshop: “Jeg oplevede Kristina som en faglig, nærværende facilitator, der med sine smukke illustrationer styrede processen med smil, alvor og respekt for vores proces. En sen mandag aften blev pludselig til en energifyldt og spændende faglig drøftelse. Jeg giver hermed Kristina de bedste anbefalinger.” Mvh Christina Jensen, Skørping.

  • FØR

  • Før jeg kommer ud og afholder en workshop, vil jeg undersøge jeres nuværende situation. Jeg ved, at et tæt samarbejde og en god relation er optimale vilkår for udvikling. Workshoppen tilrettelægges i samarbejde med jer, der er en klar og tydelig forventningsafklaring, så resultatet og slutproduktet bliver, som I ønsker det.

  • UNDER

  • Under en workshop er jeg ansvarlig for energien. Jeg er piloten og faciliterer dagen. Det bliver en vekselvirkning mellem undervisning, øvelser, opgaver, samt resultater der bygger bro til jeres daglige praksis.

    Jeg sætter en ære i, at være opdateret på den nyeste viden og evidens.

  • EFTER

  • Efter afholdt workshop vil jeg sikre, at I kommer i gang med at implementere de nye tiltag. Jeg tilbyder at komme og ’forstyrre’ jer efter nogle uger.

    Vi evaluerer og kigger på, hvad der er gået godt, og hvad der skal justeres.

Interesseret i en workshop, så kontakt mig hjertens gerne, så vi kan tage en snak om netop jeres behov.
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Mediehuset

Niels Brocksgade 18
8900 Randers c
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram