Kristina Mygind | Workshops
19055
page,page-id-19055,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Jeg har et før, et under og et efter. DET VIRKER!

Jeg arbejder med processer, workshops og møder i dagtilbud og ved fra erfaring, at vi lykkes med at implementere forandringer, når vi stiller krav til hinanden.

 • FØR

 • Før jeg kommer ud og afholder en workshop, vil jeg undersøge jeres nuværende situation. Jeg ved, at et tæt samarbejde og en god relation er optimale vilkår for udvikling.
  Jeg vil stille krav til mine deltagere, i og med at der vil være `lektier´, som skal laves inden workshoppen. På den måde kommer I i gang med at reflektere, og I vil blive tunet ind på hvad det er vi skal.

 • UNDER

 • Under en workshop er jeg ansvarlig for energien. Jeg er piloten og faciliterer dagen. Det bliver en vekselvirkning mellem undervisning, øvelser, opgaver samt resultater, som I kan bruge i jeres daglige praksis.

  Jeg sætter en ære i, at være opdateret på den nyeste viden og evidens.

 • EFTER

 • Efter afholdt workshop vil jeg sikre, at I kommer i gang med at implementere de nye tiltag. Jeg tilbyder at komme og ’forstyrre’ jer efter nogle uger.

  Vi evaluerer og kigger på, hvad der er gået godt, og hvad der skal justeres.

Interesseret i en workshop, så kontakt mig hjertens gerne, så vi kan tage en snak om netop jeres behov.
Kontakt
KRISTINA MYGIND

Viborgvej 75
8920 Randers NV
T: +45 2095 3695
M: kontakt@kristinamygind.dk

Følg mig
Online
Seneste nyt
Instagram